ЗА НАС

КОИ СМЕ НИЕ

Motif Architecture е студио за съвременна архитектура и дизайн. Създадено с мисия да наложи високи стандарти в своята област. Ние вярваме, че добрият продукт се ражда в добрия диалог между нас и нашите клиенти.

ЗАЩО НАС

В съвместната ни работа ще получите лично отношение, професионализъм и спазване на поетите ангажименти за срокове на изпълнение.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Нашето портфолио обхваща разнообразни и различни градоустройствени, архитектурни и интериорни проекти. Независимо от мащаба на проекта, ние се стремим клиентът да получи качествен продукт, от който и двете страни да бъдат удовлетворени.

ЗА НАС

Морис
Адам/

Морис е един от основателите на Motif Architecture. Завършва Университета по Архитектура Строителство и Геодезия с магистърска степен със специалност “Обществени сгради”. Част от неговия професионален път минава през Мелбърн, Австралия, където успява да натрупа международен архитектурен опит. Работил е върху разнообразни проекти – обществени, жилищни сгради и градоустройствени проекти, благодарение на което развива широк спектър от професионални знания.

Той успява да засвидетелства доверие в клиентите и заедно с екипа да наложи високи стандарти в архитектурата и дизайна в България.

Суперсилата на Морис е позитивният подходът към всяка една ситуация. Той вярва, че средата, в която живеем е огледалото на обществото.

Вяра
Запрева/

Вяра е един от основателите на Motif Architecture. Завършва Университета по Архитектура Строителство и Геодезия с магистърска степен, с отличие. Специалност- Обществени сгради.

Професионалният и път започва, още докато следва в университета. Натрупала е над десет годишен опит в международно архитектурно бюро. Работила е по значими архитектурни проекти- градоустройствени, жилищни, обществени и има богат опит в управлението на различни по големина екипи. В последните няколко години натрупва сериозен опит в Интериорния дизайн, неговото менажиране и изпълнение.

За нея Motif е мястото, което обединява архитекти със сходни виждания и усещания за по-доброто развитие на архитектурата и дизайна в България.

Лилия
Кънева/

Лилия е един от основателите на Motif Architecture. Завършва Университета по Архитектура Строителство и Геодезия с магистърска степен, с отличие. Специалност- Обществени сгради.

Има над десетгодишен опит в проектирането на разнообразни по мащаб и функция сгради- обществени, жилищни, градоустройствени и интериорни проекти.

Тя вярва, че всеки човек трябва да се стреми към съвършенство и следва този принцип във всеки един от проектите, които ръководи. Винаги целеустремена и мотивирана в работата си.
Лилия счита, че обмислянето на всеки детайл в проекта, е ключът към неговото съвършенство.

Мариела
Георгиева/

Мариела завършва Университета по Архитектура Строителство и Геодезия с магистърска степен, с отличие. Специалност- Обществени сгради.

Част от Motif още от самото начало, Мариела допринася с креативност към проектите, по които работи студиото. Отличава се с целеустременост, чувство за естетика и отговорност към ръководените от нея проекти.

Мариела вярва, че предизвикателствата в проектите помагат за раждането на по-добри идеи. Винаги търси и намира решение. Подхожда към всяка една задача с нужното внимание към детайла, за да постигне перфектния баланс между функция и дизайн.

Спас
Спасов/

Спас е младата надежда в екипа на нашето студио. Винаги подхожда с усмивка и отговорност към проектите, по които работи.

Успешно комбинира Архитектурата и Музиката, което му носи по-различна гледна точка в проектирането.

Спас вярва, че чувството за естетика се възпитава в хората и ролята на архитекта е да бъде този учител.